Menü ajánló

2017. október 17.
Sütőtök krémleves bacon chipssel 790 Ft
Rántott velő rusztikus burgonyával és klasszikus majonéz mártogatóval 1.790 Ft
Betyár batyu (füstölt tarjával, baconnal és füstölt sajttal töltött sertéskaraj) hasábburgonyával 2.490 Ft
Házi rántott csirke gazdagon (csirkeszárny, csirkecomb, csirkemell) krumplipürével és barackbefőttel 2.490 Ft
Egészben sült csirkemell pirított gombákkal, sajtmártással és rusztikus sültburgonyával 2.390 Ft
Marharostélyos házi lecsóval és karikaburgonyával 3.490 Ft
Birkapörkölt sós burgonyával 1.990 Ft
Tejfölös szürkeharcsa pirított burgonyával és kakastaréjjal 3.390 Ft
T-bone steak (Angus 50 dkg) fűszervajjal és zöldfűszeres steakburgonyával 6.590 Ft
Báránycomb steak burgundi mártással, jázmin rizzsel és pirított zöldségekkel 3.990 Ft

Asztalfoglalás:

+36 76 / 702-638 , +36 30 / 445-3140

Nyitvatartás:

H-CS:   10.30 - 22.00
P-Szo:  10.30 - 23.00
V:         10.30 - 22.00

Cím:

6000 Kecskemét, Borbás 50.

(44-es békéscsabai főút 9.km)

GPS:

 46° 54' 55° N, 19° 47'

Online asztalfoglalás